tilbyder på gardinbussen

De fleste af os er ikke eksperter, når det kommer til at installere nye vinduesbehandlinger, så når det kommer til hængende dem, gør det aldrig ondt at få et par tricks op i dit ærme, før du kommer i gang. Profferne hos Quickfit Blinds & Gardiner har i mange år besvaret en masse spørgsmål om, hvordan man hænger dem og ved at vide, hvilke fejl der skal undgås, kan hjælpe med at lave hængende gardiner korrekt et stykke kage. Lad os tage et kig på fire fælles gardinhængende fejl, så du ved hvad du ikke skal gøre, når du er klar til at hænge dine nye paneler.

Gardin hængende fejl

Fejl # 1: Hængende gardiner, der er for korte

Kender du den akavede, ubehagelige følelse, du får, når dine bukser er for korte? Hængende gardiner, der ikke er lange nok, giver en lignende akavet æstetik til et værelse, så du vil altid være sikker på at du køber dem, der er den rigtige længde til dit vindue. Gardiner ser bedst ud, når de hænger ned på gulvet, og de skal enten flyde 1 til 2 centimeter over gulvet, bryde lige ned på gulvet eller poole på gulvet. Hvis dine dem ikke er lange nok til at opnå dette, kan du muligvis justere højden, hvor du hænger gardinerne, hvilket bringer os til vores næste punkt.

Typisk hænger man gardiner med den forkerte vægt

Det kan være fristende at sænke højden på din gardinstang for at kompensere for dem, der er for korte, men det kan skabe en anden stilistisk faux pas. Når gardinerne hænger for lavt på et vindue, kan vinduet blive kortere, end det faktisk er. Derudover har der for meget plads mellem vinduesbehandling og dit loft måske ikke det bedste. Hvis du har et standard 244-centimeter loft, kan du komme væk med at hænge gardinerne 10 til 15 centimeter over vinduesrammen. Som en generel tommelfingerregel er jo højere dit loft er, jo højere kan du hænge dine dem.

Fejl # 3: Hængende Gardiner, der ikke er bred nok

Hele punktet med at have gardiner er, så du kan lukke dem, når du vil mørke et værelse eller have noget privatliv. Gardiner, der ikke er brede nok, kan ikke fuldføre denne opgave, hvilket gør det muligt at vælge de rigtige gardiner bredde kritisk for en vinduesbehandling, der ser ud og fungerer korrekt. Din gardinstang skal strække sig overalt fra 8 til 15 centimeter ud over begge sider af vinduesrammen, så gardinerne dækker helt vinduet. For at vælge den rigtige panelbredde for dit vindue, skal du blot tilføje 16 til 30 centimeter i bredden af ​​vinduesrammen og opdele med to. Dette giver dig den mindste breddemåling, du har brug for for hvert panel.

Fejl nr. 4: Hængende gardiner, der mangler fuldhed

At kende minimumsbredden for hvert panel hjælper med at sikre tilstrækkelig dækning, men du vil også have gardinerne at have masser af fuldhed for at give den mest æstetiske appel. En god tommelfingerregel er at fordoble eller endog tredoble breddemålingen for at give din vinduesbehandling den luksuriøse fylde, som de fleste boligejere ønsker. For eksempel, hvis din minimale bredde måling er 100 centimeter lang, skal du kigge efter gardinpaneler, der er mindst 200 til 300 centimeter brede. Købeforet gardiner er altid en god ide for privatlivets fred og energieffektivitet, og foret gardiner har tendens til at tilbyde mere fylde end udklædte gardiner.

Shop Affordable, Stilfuld Gardiner Online

Installering af dit nye vinduesbehandlinger kan virke skræmmende, men det er ikke nødvendigt at hænge gardiner korrekt. Quickfit Blinds & Gardiner er her for at hjælpe dig med at finde de rigtige gardiner til hvert værelse i dit hjem. Fra blanke paneler og dekoratør gardiner til blokering af paneler og bulk gardiner, finder du alt hvad du behøver for at skabe smukke vinduesbehandlinger til dit hjem i vores online butik. Har du brug for hjælp til at hænge dine nye gardiner? Se vores online ressourcer for nyttige oplysninger om, hvordan du hænger dem eller giver vores team et opkald på. Se hvad vi tilbyder på gardinbussen

EFTERLAD ET SVAR