byggede trapper

Uanset om du udskifter et gammelt slidt sæt dæktrapper eller bygger et sæt til dit nye dæk, er dæktræk blandt de mest udfordrende projekter for den gennemsnitlige gør-det til at tackle.

En lille fejl i beregninger eller layout og du vil have spildt masser dyrebart træ, eller værre, du vil opbygge et ligefrem farligt sæt trapper. Men at opbygge et stærkt og sikkert sæt af dækstrin er muligt, hvis du omhyggeligt følger layoutet og skærer reglerne beskrevet i dette, hvordan man opbygger trappe etager.

Du er næsten altid nødt til at designe byggede trapper selv, fordi trinets antal og højde varierer med bygningen. Hvordan du opbygger trappeprojekter ved at tegne et sidebillede på din computer og tilføjer dimensioner (figur A). Det betyder normalt at gå gennem beregningerne et par gange for at afgøre, hvor trappen vil falde og for at finde ud af, hvor længe dine trin skal være, så du ved hvilke materialer du skal have. Det lyder komplekst, men hvis du arbejder et par gange og stoler på din skitse, bliver det klart.

Trapperne skal bruge den rigtige hældning

Først bestemmes den omtrentlige højde “X” (figur A). Start med at estimere, hvor du tror, ​​at den sidste trappe falder ved at bruge en 40 graders hældning (Foto 1). Rest et lige bord på dækket og niveau over til det sted og måle ned til jorden. Det er den omtrentlige højde af trappen, “X.”

Find nu det omtrentlige antal trin. Del “X” med 7 i. (En omtrentlig trinhøjde) og afrund resten, op hvis det er .5 eller mere eller ned, hvis det er mindre end. 5. Det vil give dig et omtrentligt antal stigninger (fig. A). Den faktiske anbefalede stigningshøjde er 6-1 / 2 til 8 in., Men du bestemmer det senere. Hvis stigningshøjden er for kort, dividerer du “X” med 8 og starter igen. På ujævnt underlag skal du finde antallet af slidbaner, så du kan finde det nøjagtige trappelandingspunkt. Træk blot 1 fra antallet af stigninger. (Der er altid en færre slidbane end stigrør, som du kan se i figur B.) Multiplicer derefter med 10,25 tommer, den ideelle slidbredde for to 2x6s, for at få den samlede løbe. Mål den afstand fra dækket for at finde det nøjagtige landingssted. Fra dette punkt kan du måle den nøjagtige trappehøjde og bestemme længden på strenger og nederdele.

Trapperne skal have den rigtige stigning

Mål den nøjagtige samlede stigning (Foto 1). Del højden (X) med dit anslåede antal stigninger for at finde den nøjagtige stigningshøjde. Figuren vil normalt falde mellem 6-1 / 2 og 8 in., Det ideelle område. Brug denne figur til dit strenger layout (figur B). Hvis stigningshøjden ikke er i denne zone, skal du tilføje eller trække en stigrør og opdele igen. Dette ændrer antallet af slidbaner og skifter landingspunktet, så mål igen den nøjagtige højde og divider igen.

Tegn en skitse (figur B) for at bekræfte planen i dit sind og læg den første stringer ud (Billeder 2 og 3) ved hjælp af de nøjagtige stigerør- og slidbanedimensioner og dit indramningsfelt. Planlægger at etablere en solid base ved landingsstedet. Basen kan være en lille betonplade, et lille dæk eller endda en behandlet 2 × 12 udlignet over en 6-in. grusbane. Når du har klippet strengene, skal du bruge dem som vejledninger til at placere din landing. Skær og monter strengene ved at følge vores fotos i dette, hvordan man opbygger trappeprojekter.

I dit layout (fig. B) bemærk at:

Den øverste slidbane er 3/4 in. Kortere end de andre slidbaner.

Bundstiger er 1-1 / 2 in. Kortere end de andre stigrør. Sørg for at teste den første stringer (Foto 4), før du skærer de andre. Hvis du har lavet en fejl, vil du i det mindste kunne gemme de to andre 2x10s.

EFTERLAD ET SVAR