effektive teambuilding øvelser

I over 20 år har vi leveret sjove og effektive teambuilding øvelser Storbritannien og hele verden. Vi specialiserer os i inkluderende arrangementer, der nyder alle, uanset alder, fysisk evne, sprog, jobtitel eller kultur. Ved at skabe lige vilkår spiller vi overlegne resultater. Resultatet er maksimal interaktion, sjov og spænding, samt mange konkrete fordele for gruppen. For yderligere information, kontakt os for at diskutere mulighederne. Få et gratis tilbud uden nogen forpligtelse.

Vi tilbyder:

et spændende udvalg af både indendørs og udendørs teambuildings begivenheder, og er glade for at kombinere dem

aktiviteter for enhver størrelse af gruppen. Vi kan levere arrangementer til meget små grupper fra fem personer. Ligeledes har vi en stærk track record om omkostningseffektivt at levere store arrangementer for op til 5.000 mennesker

placering fleksibilitet. Vi kommer til absolut alle steder – Storbritannien eller hele verden

fuld fleksibilitet i sessionens varighed. Uanset om du kun har 10 minutter eller hele dagen, har vi en aktivitet for dig!

Med 20 års erfaring med at levere succesrige arrangementer over hele verden, ved vi, at der er fire vigtige ingredienser til succes. Disse ingredienser er kernen i alle de sessioner, vi tilbyder:

Teambuilding øvelser kommer dig til gode

Inklusion. Alle medlemmer af gruppen skal kunne deltage uanset deres niveau i organisatorisk hierarki, fitnessniveau, sprog eller om de er ekstroverte eller introverte.

Interaktive præstationsorienterede opgaver. Fra mange års erfaring har vi fundet ud af, at interaktive præstationsbaserede aktiviteter tager teamopbygning til et højere niveau.

Ekspert, veluddannede undervisere. Kvaliteten af ​​en facilitator kan afgøre, om en begivenhed lykkes Vi tager ingen risici og bruger kun de bedste, veluddannede og erfarne facilitatorer.

Sjovt. Deltagerne er meget mere modtagelige for nye ideer, og at arbejde sammen som en sammenhængende gruppe, når de har det sjovt og nyder selv. Vi garanterer, at deltagerne vil have det sjovt!

Vores kundeliste og vidnesbyrd er et bevis for vores succes. Mange mennesker forlade med stærke følelsesmæssige minder fra den dag, hvor deres hold kom sammen. Vi har udviklet en varieret portefølje af begivenheder, der konsekvent arbejder, hvilket eliminerer risikoen for dig. Nogle af vores mest populære aktiviteter er:

Teambuilding funDrumming. Vi bruger trommeslag som et middel til dit hold til kollektivt at opleve kraften i at arbejde sammen, i en uforglemmelig begivenhed. Vores eksperter og høj energi facilitators omdanner enhver størrelse af gruppen til noget helt specielt. Ingen musikalsk oplevelse er nødvendig. Deltagerne opdager evnen og værdien af ​​at lytte til hinanden og følelsen af ​​at bidrage til den større helhed. Forvent non-stop action og en masse griner på din musikalske rutsjebane rejse.

Teambuilding er noget der kan redde din virksomhed

Haka. For det første vil din gruppe blive bedøvet af overraskelsen indgangen til vores autentiske Maori teambuilding øvelser. Derefter vil de blive begejstrede af den beskrivende historie bag Haka, før de tager til deres fødder for at lære at udføre denne gamle ritual selv! Gennemtrængt i traditionen passer denne engagerende aktivitet problemfrit med dagens forretningsmeddelelser og giver fantastisk holdunderholdning, som vil blive husket i de kommende år.

Lærling. Vi genskaber alt det spændte, pressede og succesrige af det berømte tv-program for at sætte jeres hold igennem non-stop mini-udfordringer for at teste kreativitet, opmærksomhed på detaljer og evnen til at arbejde sammen. Du kan vælge mellem en række opgaver, der passer til din dag, tidsslot og sted. Men du skaber dagen, vi lover dig masser af teambuilding øvelser sjov, med enkeltpersoner kommer til at prøve nye færdigheder og at skulle arbejde sammen med hinanden på helt nye måder.

Urban Jam. Lad os se, hvor moderne tænkning og kreativitet du kan være. Din gruppe vil rotere omkring tre meget forskellige og ‘aktuelle’ udfordringer.

I Street Moves vil du blive undervist af en professionel street dance koreograf, hvordan man udfører en snig dansestudie, som arbejder som en.

EFTERLAD ET SVAR