Rundrejse skotland

Transportinfrastrukturen i skotland er generelt god, med mange tjenester, der opererer på tværs af grænserne, for at gøre rejser fra resten af ​​U.K. og resten af ​​verden let. Lufthavne er moderne og veludstyrede, og tog og busser tilbyder et bredt netværk til de fleste byer og byer. For at komme til nogle af Rundrejse skotland s fjerntliggende områder må du dog leje en bil.

Her er nogle få praktiske måder at tage på rundrejse i Skotland, samt tips om, hvad man kan forvente fra Skotland transport.

Skotland med fly

Skotland har fire hovedlufthavne: Aberdeen, Glasgow, Glasgow Prestwick og Edinburgh. Flyselskaber, herunder Thomas Cook, Virgin Atlantic, United og Icelandair flyver direkte fra Nordamerika, mens andre tilbyder tilslutningstjeneste. Der er også regelmæssige forbindelser med europæiske lufthavne.

Skotland er ikke et stort sted, så interne flyvninger er ikke nødvendigvis den bedste måde at komme rundt – de kan være dyre i forhold til tog og busforbindelse uden at spare dig meget tid. Dog kan fly være din bedste chance for at nå mere fjerntliggende steder som Hebriderne og Orkney og Shetlandsøerne.

Hvad skal du se i skotland

Eastern Airways, Loganair og Flybe leverer alle indenlandsk service i Skotland og forbinder også skotske lufthavne med andre destinationer inden for U.K.

Mens offentlig transport betjener de fleste større byer og byer, kan rejsende, der ønsker at udforske Skotlands landskab, ønske at leje en bil. Som i resten af ​​U.K. kører scots på venstre side af vejen, og rattet er til højre. De fleste udlejningsbiler vil være manuelle, medmindre du anmoder om andet, når du foretager din reservation.

Før de går overalt, skal besøgende sikre sig, at de har et gyldigt kørekort. De med licenser udstedt i USA kan køre små køretøjer i op til 12 måneder efter at de er kommet ind i U.K. En international kørekort er ikke nødvendig.

Forsikring kan købes hos biludlejningsbureauer i de fleste lufthavne i Storbritannien. Du kan dog gøre det på forhånd online, når du bestiller for at spare tid.

Brændstof kan være dyrt i Skotland, især i de mere landlige dele af landet. Mens byer som Dundee har rimelige benzinpriser, har mere nordlige områder som Stornoway traditionelt set set meget højere priser end andre dele af Storbritannien. Sørg for at fylde op, inden de tager afgang til fjerntliggende områder.

Skotland rundrejse er det du skal vælge

Det skotske vejnet er ret omfattende, med en koncentration af motorveje i landets “Central Belt” mellem Highlands og Southern Uplands. Resten af ​​landet er godt forbundet med store “bagagerum” eller “A” veje.

Navigering kan være vanskelig. De større veje, motorveje og byer har skiltning, der svarer til internationale standarder, men hvis du leder til flere landdistrikter, anbefaler vi at investere i en GPS-enhed, et anstændigt kort eller begge dele.

En af de bedste måder at rejse rundt i skotland hurtigt og billigt er med tog. Passagererne kan nyde det robuste skotske landskab fra deres pladser og tage seværdigheder som Glenfinnan-viadukten og løgene og glans synlige fra klassiske ruter som West Highland Line.

Skotlands skinner dækker det meste af landet, især i Central Belt regionen. Hovedstæder som Edinburgh er godt forbundet Skotlands hovedstad er kun omkring fire eller fem timer fra London.

En række togvirksomheder driver tjenester til rundrejse skotland. East Coast, Virgin Trains, ScotRail og Cross Country Trains alle forbinder Skotland med resten af ​​Storbritannien. ScotRails Caledonian Sleeper-service giver en fremragende overnight link mellem London og forskellige skotske byer.

EFTERLAD ET SVAR