ekstern linkbuilding

Når du skal lave god linkbuilding, så er der meget at holde styr på. Det er nemlig langt sværere end tidligere, da Google er blevet utrolig god til at spotte de gode og mindre gode links. Det handler derfor ikke bare om antallet af links, det handler mere og kvaliteten af links.

Og det kan være svært at få de gode links, men der er dog meget man kan gøre, så de kommer de herefter begynder at komme. Du skal først og fremmest lære at sætte dig i den besøgendes sted, altså den besøgende fra Google.

Der er en grund til, at en bruger søger efter et bestemt ord eller sætning i Google, og du skal derfor kunne opfylde den brugers behov. Det handler derfor om at give værdi til brugeren, og når du har mestret dette, så bliver brugeren glad og muligvis anbefaler han din side.

Når man anbefaler noget på nettet, så sker det ofte via et link. Har du mange glade brugere på din side, fordi du løser deres behov, så er der store chancer for, at en del af disse brugere linker til din side. Det gør de både for at sige tak, men også for at andre skal have hjælp til deres lignende behov, og de gerne vil hjælpe disse brugere.

Gør opmærksom på det gode indhold

En del links vil komme af sig selv, når du har lavet noget rigtigt godt indhold. Du kan dog opnå mange flere links, hvis du også gør opmærksom på dette indhold. Du skal derfor promovere dit indhold flere steder, da det er med til at øge synligheden.

Du kan skrive indlæg hos andre blogs, dele dit indhold på de sociale medier, lave en pressemeddelelse med det nye indhold. Blot for at nævne nogle af de eksempler, som du kan gøre brug af til øget opmærksomhed. Jo mere du får delt dit indhold, jo flere brugere kommer du også ud til.

Og jo flere links vil du få i sidste ende, hvilket giver dig besøgende og højere placering på Google. Brug derfor noget tid på at promovere dit gode indhold, det fortjener det også indhold også. Det handler om at give værdi til flere brugere, så giver de dig links tilbage, når de er glade.

Få hjælp til din linkbuilding

Er du ikke selv ekspert i at skrive godt indhold og markedsføre dette, så kan du med fordel få hjælp af en ekspert i ekstern linkbuilding og tekster. Der er mange gode eksperter, som kan være med til at skaffe dig masser af gode og fortjente links.

Dine reklamepenge er ofte givet utroligt godt ud, hvis du vælger at bruge en del af dem på linkbuilding. Det er et af de aller vigtigste parametre, når Google skal rangere din side.

Og har du ikke selv de rette evner, så går du glip af mange kunder og omsætning, hvis du ikke får hjælp til dette vigtige emne med at opnå gode links.

EFTERLAD ET SVAR