balloner

Til en fest er det en god ide at købe nogle fine balloner at pynte op med. Når man nævner balloner vil de fleste gå ud fra, at der er tale om de klassiske runde balloner, som både kan have forskellige farver og motiver på. Og det kan da også være en fin pynt til festen. Dog er det ikke den mest udbredte type man ser for tiden. For aldrig før har det været så populært at finde balloner, som er formet som tal. De fleste har formentligt været til en eller flere fester, hvor der har været sådanne bogstaver hængende på væggen eller hængende ned fra loftet.

Skriv din alder med balloner

Til mange fødselsdage kan man komme og være lidt i tvivl om hvor mange år fødselaren fylder. Det er aldrig noget man ønsker at spørge om, hvorfor man tit ender med at forlade festen til sidst uden at være blevet klogere. Ofte er det også ligegyldigt hvor mange år man fylder da det handler om at holde selve fødselsdagen. Det er ikke så meget det, at man fylder år, der er det vigtige, men mere det, at alle dem man elsker og holder af er samlet. Men er man fødselar og ønsker man, at folk skal vide hvor mange år man fylder kan man købe nogle balloner, som kan hjælpe en.

Det er nemlig muligt at finde balloner, som er formet som den alder man fylder. Det kan gøre, at man er sikker på, at folk ved hvor gammel man er og man slipper for at få det samme spørgsmål hele tiden. Af og til kan folk være lidt pinlige over deres alder og ikke ønske at snakke om det. Hvis du vælger at hænge balloner op, som er formet som din alder kan du dog vise, at du ikke er sådan. Det er nemlig et udtryk for, at man står ved sin alder. Og det har man også al grund til da man lige så godt blot kan acceptere hvor gammel man er. Du kan både finde balloner, som er formet som din alder i guld og sølv. Hvis du vil understrege alderen ekstra meget kan du købe begge farver.

Balloner kan stave sjove ting

Det er ikke kun tal i form af fx alder, som man kan skrive med balloner. For du kan også finde balloner, som er formet som bogstaver fra alfabetet. Det kan for eksempel være, at du holder et surpriseparty. Til sådan en fest er du for det meste meget interesseret i at gøre det klart, at der er tale om en overraskelse. Du kan købe bogstaverne, der staver surprise, således, at fødselaren ikke er i tvivl om, at der er tale om en overraskelsesfest.

Noget andet man kan gøre er, at finde de bogstaver, som staver personens navn. Her er det selvfølgelig lidt dyrere hvis det er en person med mange bogstaver i navnet. Dog er de balloner man kan købe, som er formet som bogstaver sjældent dyre. Derfor er det ikke en stor udgift.

EFTERLAD ET SVAR