ordnet mårbekæmpelse

Noget som de færreste bryder sig om at have i deres hjem, er skadedyr. Disse dyr, som vælger at slå sig ned i ens bolig, er udover at være ubehagelige også ligefrem sundhedsskadelige. Det er svært at føle sig tryg i ens eget hjem, når der kravler og kribler skadedyr omkring.

En af de skadedyr som mange husejere plages af, er mårer. Disse dyr bosætter sig nogle gange på loftet, og kan være rigtige besværlige at skulle slippe af med igen. Der er derfor heller ikke noget at sige til, at mange vælger at hyre en professionel skadedyrsbekæmper til at ordne mårbekæmpelsen.

Har du brug for mårbekæmpelse?

Kan du høre lyde fra loftet tidligt om morgenen eller sent om aftenen og først på natten, og er der lugtgener i form af urin- eller ammoniaklugt fra dit loft, kan det være at du har mår på loftet. Det er aldrig behageligt at opdage at der er skadedyr i ens bolig, og det gælder altså derfor om at få ordnet mårbekæmpelse med det samme.

Husmåren har det med at være meget mageligt, og den er derfor glad for at bygge reder i isoleringen i loftet i huse. Man kan derfor også godt kunne se at man har mår på loftet, fordi der kan hænge synlig isolering ved udhængsbrædderne. Måren lever af at spise små fugle og fuglenes æg, og du vil derfor også kunne finde fjer- og fuglerester ved udhængsbrædderne på din bolig som tegn på at du har mår på loftet.

Mårbekæmpelse: Sådan foregår det

Når du ringer efter skadedyrsbekæmperen for at komme dit mårproblem til liv, vil de sørge så godt som muligt for at komme dit problem til livs. En af de mest effektive mårbekæmpelsesmetoder er at sprøjte på loft og under udhængsbrædderne med et luftstof, som vil fjerne måren. En anden måde at komme mår til livs på, er ved at opsætte specielle mårfælder. Denne metode er dog ikke lige så effektiv, da mår er gode til at opdage når der er fare på færde.

Det er derfor omtrent kun en ud af ti gange denne metode virker til mårbekæmpelse. Det kan derfor tage længere tid at komme problemet til livs, og det kan blive rigtigt dyrt fordi mår ødelægger isoleringen i huset, hvilket vil kunne ses på varmeregningen.

Kom hurtigt problemet til livs med mårbekæmpelse

Uanset hvilken bekæmpelsesmetode du vælger, er det vigtigt at huske på at det handler om hurtigt at kunne komme mårproblemet til livs. Det er irriterende at have skadedyr på loftet, som giver lugtgener, men det er endnu mere irriterende at have skadedyr som ødelægger din bolig. Når mår bygger rede i din isolering, bliver den nemlig godt og grundigt ødelagt, og så er du nødt til at skulle have det repareret bagefter.

Jo længere tid du har mår på loftet, jo større bliver skaden. Gør derfor dig selv en tjeneste og vær hurtigt ude med mårbekæmpelsen.

EFTERLAD ET SVAR