drivhus lille

Mange husejere har deres eget drivhus i haven. Vil man gro blomster, frugt og grøntsager, giver drivhuset nemlig et godt miljø for disse. Drivhusene kan fås i mange forskellige størrelser. Har man en mindre have, fås de helt ned til 0,9 m2. Har man derimod god plads, kan man også få det i mere end 10 m2. Der er få begrænsninger, så det er bare med at finde det, der passer til dig og dine behov. Det gode ved et drivhus, er at det effektivt holder på varmen. Når drivhuset står i solen hele dagen, stiger varmen naturligvis. Samtidig vil varmen blive inde bag glasset. På den måde er der varmere inde i drivhuset end udenfor.

Pynt haven med et flot drivhus

Når man tænker på drivhus lille, tænker nogle måske firkantet, stort og klodset. Men dette er langt fra tilfældet. Med et pænt ydre, kan de nemlig peppe haven op. Har man flotte tomatplanter eller andet i drivhuset, kan dette også peppe haven lidt op. Ofte har de forskellige modeller også forskellige farver. Man kan for eksempel få et i grøn, sort m.m. Det er sådan set op til dig selv, hvor flot det bliver. Kan man arrangere planter, grøntsager osv. på en flot måde, kan resultatet blive ganske glimrende. Om man går op i havens udseende eller ej, er dog mindre vigtigt. Det vigtigste, er at finde det, der passer til dig.

Forlæng sommeren med drivhuset

Selvom drivhuset som regel bruges til at gro diverse planter og lignende, kan det også bruges som udehus. Dette er nemlig noget flere og flere danskere benytter sig af. Man kan eksempelvis have et bord og nogle stole stående. Så kan man nyde sin frokost eller kaffe i hyggelige omgivelser, lige meget om det er juli eller oktober. Har man lyst til at læse en bog, kan man med fordel også gøre det. Er der nok plads, kan man også invitere gæster til middag eller kaffe i drivhuset. Det kan faktisk bruges til overraskende mange ting. Selvfølgelig er det lavet til holde temperaturen til at gro, men er man kreativ, kan man også meget andet. Griller du stadig i oktober måned? Intet problem. Det er bare at starte grillen op, og sætte sig ind i drivhuset og holde øje med det hele. Leger børnene ude i haven, kan man også sætte sig ind bag glasset og slappe af. Samtidig kan man forsikre sig, at de ikke kommer noget til.

Har man et tomt drivhus, kan det også bruges som redskabsrum. Da de er lavet af glas, er det måske lidt ærgerligt at fylde det med forskellige redskaber. Det er sjældent noget der pynter. Men har man ikke noget alternativ, kan dette da fungere ganske fint. Har man kaniner, kan man også slippe dem løs inde i drivhuset. Hvis det altså er tomt. Så er de heller ikke så svære at fange igen, når de skal tilbage i buret. Der er mange muligheder, er man ikke til potter og planter. Det er bare med at være kreativ.

EFTERLAD ET SVAR