skrabejulekalender præmie

Ønsker du lidt sjov og spas i hverdagen? Vil du gerne gøre livet lidt sjovere for dine kunder? Er du et jule-menneske, og vil du gerne have andre med på spændingen over julen også? Så skal du læse med her. Det er nemlig muligt at lave sin egen skrabejulekalender præmie, som kan bruges til lige netop det, du ønsker at bruge den til.

Den er dog uhyre smart at bruge til at optimere markedsføringen af dit firma og samtidig give dine kunder lidt sjov i juletiden og muligheden for at vinde nogle præmier og spare nogle penge i julen. Hvis du ønsker at vide mere, kan du herunder læse om, hvad en online skrabejulekalender egentlig er, og hvis du er interesseret, kan du også læse om, hvordan du kan lave sådan en.

Hvad er en online skrabejulekalender?

En online skrabejulekalender er egentlig bare lige som en ”rigtig” skrabejulekalender, den er blot virtuel i stedet for fysisk. Den kan bruges på samme måde, hvor personen der har fået den kan skrabe hver dag i hele december og i sidste ende måske vinde nogle dejlige præmier.

Hvis det er dig, der laver julekalenderen, er det selvfølgelig også dig, der bestemmer, hvad præmierne skal være. Det kan være alt fra penge til mad til sponsorgaver fra dit firme og alt muligt andet. Kun fantasien sætter grænser, og du skal blot vælge noget, du synes vil være en dejlig gave at vinde selv – så kan det ikke gå helt galt. Da juletiden kan være lidt hård, rent økonomisk, kan gavekort til dagligvareforretninger eller noget så simpelt som penge være intet mindre end en fantastisk idé, og alle vil helt sikkert elske det.

Dine kunder vil uden tvivl synes, det er sjovt og spændende, og det vil øge både glæden og give dig god reklame, og derfor kan der helt sikkert kun komme noget godt ud af at lave sådan en online skrabejulekalender. Læs med herunder, hvor du kan finde ud af, hvordan du kan lave en julekalender.

Hvordan kan jeg lave en julekalender?

Hvis du synes, det lyder som en formidabel idé at anskaffe julekalendere til alle dine kunder, så skal du endelig bare få fat i dem hurtigst muligt – før du har set dig om, står julen for døren. Når du skal anskaffe dig dem, skal du blot søge på nettet for at finde frem til et firma, der udbyder disse online skrabejulekalendere. Du kan prøve at skrive sætningen ”online skrabejulekalender”, og så vil der helt sikkert dukke noget frem, du kan bruge til noget.

Derefter skal du blot kontakte firmaet, og bestille de julekalendere du ønsker at få og bestille det antal, du skal bruge. De vil med stor sandsynlighed gøre det meste for dig, og du skal blot vælge det, du gerne vil have. Du skal også overveje, hvad præmierne skal være, så kunderne ved, hvad der er på spil, hvis de spiller med på din virtuelle julekalender.

EFTERLAD ET SVAR