Massagebriks
SONY DSC

I betragtning af tabellens vægt

Den faktiske vægt af dit bord vil være en vigtig overvejelse for dig, hvis du er en mobilterapeut, fordi du vil se på bærbare massagebrikse, som du nemt kan bære fra job til job, mens du er i stand til at håndtere enkeltbelastning og los dit bord fra dit køretøj.

De fleste terapeuter finder, at de komfortabelt kan bære et bord, der vejer mellem 22 og 46 kg, som dette lette bærbare Massagebriks med træben. Bordets størrelse samt de materialer, den er lavet af, spiller en nøglerolle i bordets samlede vægt. Ideelt set vil du gerne vælge det letteste bord, der muligvis indeholder alle de nøglefunktioner, du har brug for.

I betragtning af vægtkapaciteten

En bordets vægtkapacitet, også kendt som en arbejdsvægt, er den vægt, som din massagebriks kan holde – primært vægten af ​​dine kunder, men også under hensyntagen til den vægt, du vil tilføje via pres, mens du arbejder på din klient

Heldigvis er dette ikke typisk et problem for de fleste massageterapeuter, da de fleste tabeller kan rumme op til 600 pounds af vægtkapacitet. Dette er dog stadig vigtigt at overveje, afhængigt af hvilken type massagebehandling du vil levere, og hvilken type klient du vil arbejde med. Kraftige borde som Milo Electric Treatment Chair giver både komfort og stabilitet op

I betragtning af skum tykheden så er polstring på massagebriksen vigtig

Du har sandsynligvis lagt mærke til, at klientkomfort er den allerbedste ting at huske på hele tiden, når det kommer til massagebriksvalg. Når alt kommer til alt, vil du have dine kunder til at have en sådan flot oplevelse, at de er inciterede til at vende tilbage igen og igen til din facilitet. Ingen del af en massagebriks bidrager mere til dens komfortbedømmelse end skumtykkelsen.

Din bedste indsats er at vælge et bord, der leveres med et tykt skum af høj kvalitet, der vil give dine kunder rigelig støtte. For ikke at nævne, vil skummets kvalitet og tykkelse være afgørende, når det kommer til hvor lang tid dit bord vil vare. Et bord med godt skum kan vare dig år. Som en almindelig tommelfingerregel skal skum være mindst 2 tommer tykt, og ideelt set vil du tilstræbe et skum, der er 3 tommer tykt og halvfast.

HENSYN TIL OVERHOLDNINGSTILER, KVALITET OG MATERIALER

Læder er ofte den førende vej at gå, når det kommer til massagebrikse. Ikke alene er dette materiale holdbart, det er også nemt at rengøre. De fleste borde i dag omfatter en type syntetisk læder, hvilket er helt fint. Den specifikke type syntetisk læder, der anvendes i tabellen, bør dog være noget, du overvejer, inden du køber.

Hvilken typer læder er den bedste til massagebrikse

PVC læder er en meget almindelig type syntetisk læder, den føles ikke helt som luksus på huden som den rigtige læder. Så, mens den er mere modstandsdygtig over for slid, vil denne type læder ikke give helt så meget komfort til din klient. På den anden side er PU-læder, en anden type syntetisk læder, ret blød og har en mere luksuriøs følelse end den af ​​ægte læder. Utroligt, denne type læder er endnu mere holdbar end PVC-læder, og er lige så nem at rengøre.

Den type materiale, dit bord er lavet ud af, er en vigtig faktor, du bør overveje, når du foretager denne investering. Bordets materiale vil spille en vigtig rolle, når det kommer til både vægt og levetid på bordet, såvel som æstetisk appel. Når du vælger et træbord, skal du målrette mod en, der er lavet af en høj kvalitet træ, der er stærk og ikke har nogen almindelige træfejl som knuder og revner. Hvis du foretrækker et aluminiumbord, skal du sørge for, at aluminiummet er af høj kvalitet, som ikke let kan bukke eller bøje.

I betragtning af prisen hvilken massagebriks er så bedst

Til sidst, når det kommer til pris, vil du vælge et bord, der passer både inden for dit budget og passer til dit færdighedsniveau. I den lave ende kan tabeller koste under $ 120, og er bedst egnet til folk, der kun praktiserer massage på et uformelt grundlag. Massage terapeuter, der ser ud til at blive seriøse om deres håndværk, men stadig er nye på banen, som studerende, vil opdage at borde i $ 150- $ 200-sortimentet passer til deres behov godt.

Men hvis du er klar til at starte din egen massage praksis eller er en praktiserende massage terapeut, der ønsker at opgradere deres bord, vil du gerne se på professionelle massagebrikse, som koster op til $ 300. Frem for alt er en ting sikker, du bør aldrig afstå fra dine kunders sikkerhed og komfort for at spare nogle få dollars, da dette kan ende med at koste dig og din forretning flere penge i det lange løb.

EFTERLAD ET SVAR