Træpiller

Hvilken pille skal man brænde, det er en af ​​de mest komplicerede beslutninger, man kan tage. Skal du bare købe de billigste træpiller, kan du finde eller prøve at finde de bedste træpiller? Nå hjemme opvarmning af olie er stort set det samme overalt du køber det så er valget kun til hvilken pris og forhandler man skal vælge. Du kan altid finde din olie billigere. Med træpiller tilføjer du andre ting, der skal overvejes, da forskellige mærker af piller er noget anderledes, og der er mange andre faktorer. Så nu er det mere kompliceret med træpiller, når du vurderer dine pillers værdie.

Her er de faktorer, der skal overvejes, når du køber dine træpiller:

Aske

Forskellige piller producerer forskellige mængder aske. Nogle piller producerer blot mere aske. Aske er ikke iboende dårlig, men det kan være en indikator for mindre end fuldstændig forbrænding eller andre problemer med brændstoffet. Hvis en producent bruger hele træer, bark og alt eller tillader snavs og sand i fremstillingsprocessen, kan det indeholde mere aske. Hvis du ikke har noget imod at tømme din tragt og giver dit komfur en grundig rengøring på ugentlig basis, kan dette aspekt af piller ikke gøre meget merefor dig.

BTU hvad betyder det for dine træpiller?

Forskellige Træpiller indeholder forskellige mængder varme (BTU’er). Dette afhænger af træets træ og træets kilde, brændstoffets kvalitet, fugtindholdet og fremstillingsprocessen. Softwoodpiller har tendens til at indeholde flere BTU’er, men kan ikke brænde lige så godt i alle ovne.

kanter

Kanter er stykker af savsmuld, der gør det gennem fremstillingsprocessen eller er skabt gennem distributions- og leveringsprocessen, eller endda vedligeholdelse af ovnen (stabling og restacking). Kanter brænder heller ikke og kan medføre vedligeholdelsesrelaterede problemer med dit komfur. Nogle ovne håndterer kanter bedre end andre, der skubber dem ind i brændepuden eller lader dem falde i et lille rum. Hvis de gør det i brændepuden, vil de brænde, men ikke med samme konsistens og effektivitet af komprimeret træpille.

klinker

Klinkere er udbrændt kulstof. Disse klinkere skal nogle gange skrabes ud af brændepuden og kan endda skabe ujævn forbrænding og reduceret effektivitet. Som aske kan klinkere være resultatet af træ bark, snavs og sand osv., Der kan gøre deres vej ind i produktionsprocessen. Nogle piller, i kombination med forskellige komfurer, gør det muligt at skabe klinkere lettere i standard drift. Igen kan det ganske enkelt kræve lidt mere vedligeholdelse i løbet af din varmesæson.

Komfur justering er vigtigt for effektiviteten af dine træpiller

Forskellige modeller af piller ovne giver også større fleksibilitet med dine træpille brændstoffer. Der er mange billige pilleovne på markedet, der vil brænde højkvalitets træpiller fint. Dyrere (og høj kvalitet) komfur mærker tilbyder generelt mere fleksibilitet og effektivitet med brændstoffet de brænder. Nogle komfurer brænder ikke lavere kvaliteter af piller, blød woodpiller eller endda specifikke mærker. Den bedste pille kamin giver mulighed for finjustering af sneglens hastighed og blæserhastighed for at maksimere varmeudgangen af ​​hvert brændstof. Nogle af de bedste pille ovne tillader let brænding af andre biobrændstoffer, såsom majs, kirsebærgrave osv. I blandinger.

Tasker? Hvorfor betyder poserne noget, da de ikke brændes? Godt nogle tasker er forfærdelige.

Nogle poser er billige og tynde og let punkteret. Ingen har lyst til at efterlade et lille spor af piller over gulvet på vej til pille kaminen.

Nogle poser er meget tykke og kræver kraftige saks, en barberkniv mv. For at åbne.

Nogle poser har håndtag huller øverst. Et håndtag kan helt sikkert hjælpe med at flytte poser af piller rundt. Nogle gange er det meget nemt at bære en taske eller 2 ved håndtaget, men ikke alle kan nemt bære 80 pund ind i huset til ovnen.

Har posen noget betydning for dine træpiller?

Toppen af ​​nogle poser er lidt perforerede, så de simpelthen kan trækkes fra hinanden som en kæmpe kartoffelchipspose. Dette kan være praktisk, så længe du er stærk nok. Hvis det er for let, kan de bryde åbent på det forkerte tidspunkt.

Så ved at vælge mulighederne for tasker, betyder typen af ​​poser noget? Det er bare vigtigt at vide, hvordan du skal håndtere taskerne. Du kan godt lide en bestemt type poser, som en fabrikant anvender, og som kan medføre din beslutningsproces.

Bundlinjen. hvilke piller vil jeg gerne brænde?

Alle disse faktorer fra askeindhold til posetype til, om du har en billig piller kamin eller den bedste piller kamin på markedet, vil medvirke i din træpiller beslutning. Tidligt i brændende piller ville du godt ikke købe 5 tons af samme type, men køb i stedet 2 eller 3 forskellige mærker, skov osv. For at se, hvordan dit komfur gør med disse varierede piller. De billigste (billigste) piller må ikke brænde godt og ende med at koste mere pr. BTU, mens de bedste piller til rådighed kan brænde utrolig godt, men er så dyre, at de ender med at koste mere pr. BTU. Glem ikke at spørge dit komi handler, hvis du har problemer med at brænde piller. De kan muligvis anbefale små justeringer af dit komfur og tips om dens brug. Det er vigtigt at være en informeret forbruger. Sites som os der kan hjælpe med at vurdere tilgængelighed og prisfastsættelse i dit område.

EFTERLAD ET SVAR