kræver bedemand eks i varde

Mange mennesker er ikke klar over, at de i de fleste stater ikke er lovligt forpligtet til at bruge et begravelsessted til at planlægge og gennemføre en begravelse. Men fordi de har lidt erfaring med de mange detaljer og juridiske krav, der er involveret og kan være følelsesmæssigt forvirret, når det er tid til at lave planerne, finder de tjenesterne fra et professionelt begravelsessted at være en komfort.

Folk vælger ofte et begravelseshjem eller kirkegård, fordi det er tæt på hjemmet, har tjent familien tidligere, eller er blevet anbefalet af nogen, de stoler på. Men at begrænse søgningen til kun et begravelsessted kan risikere at betale mere end nødvendigt til begravelsen eller indsnævring af deres valg af varer og tjenester.

Sammenligning Indkøb til en begravelsessted / udbyder

Sammenligning shopping behøver ikke at være svært, især hvis det er færdigt, før behovet for en begravelse opstår. At tænke fremover kan hjælpe dig med at træffe informerede og tankevækkende beslutninger om begravelsesarrangementer. Det giver dig mulighed for at vælge de specifikke ting, du ønsker og har brug for, og for at sammenligne priserne flere begravelsesudbydere opkræver.

Bedemand er mest populære hos lokale

Hvis du besøger et begravelsessted personligt, er begravelsesleverandøren lovligt forpligtet til at give dig en generel prisliste (GPL), der angiver prisen på de varer og tjenesteydelser, som boligen tilbyder. Hvis GPL ikke indeholder specifikke priser på kasser eller ydre gravkasser, kræver loven, at bedemanden viser dig prislisterne for disse varer, før du viser varerne.

Nogle gange er det mere bekvemt og mindre stressende at “prisbutik” begravelseshuse telefonisk. Begravelsesreglen kræver bedemand eks i varde til at give prisoplysninger på telefonen til enhver opkalder, der beder om det. Derudover er mange begravelseshuse glade for at sende dig deres prislister, selvom det ikke kræves i loven.

Ved sammenligning af priser skal du sørge for at overveje de samlede omkostninger for alle varer sammen, ud over omkostningerne ved enkeltvarer. Hvert begravelsessted skal have prislister, der indeholder alle de ting, der er nødvendige for de forskellige typer arrangementer, det tilbyder. Mange begravelseshuse tilbyder pakke begravelser, der kan koste mindre end at købe individuelle varer eller tjenester. Udbud af pakker begravelser er tilladt i henhold til loven, så længe en specificeret prisliste også er angivet. Men du kan ikke sammenligne de samlede omkostninger nøjagtigt, medmindre du bruger prislisterne.

Se de forskellige bedemænd vi har

Derudover er der en tendens til konsolidering i begravelsesbranchen, og mange nabolag begravelseshuse synes at være lokalt ejede, da de faktisk ejes af et nationalt selskab. Hvis dette problem er vigtigt for dig, kan du måske spørge, om begravelseshuset er uafhængigt og lokalt ejet.

EFTERLAD ET SVAR